Cvjećara Sarajevo

Cvjećara Sarajevo je naša i Vaša cvjećara koja posluje u samom centru Sarajeva.Mi smo prva online cvjećara u Sarajevu i u mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu dostave cvijeća na kućnu adresu bilo gdje u Sarajevskom Kantonu. Cvjećara Sarajevo je postavila visoke standarde u kvaliteti poslovanja pa samim tim naše usluge aranžiranja,brzina i kvalitet dostave cvijeća su na svjetskom nivou/razini. 

Cvjećara Sarajevo Vam garntuje svakodnevno svježe cvijeće i najbržu dostavu cvijreća na cijelom Kantonu Sarajevo. Raspolažemo flotom od 10 dostavnih vozila kaja sa najvećom pažnjom izvršavaju dostavu aranžmana. 

Obratite nam se sa Vašim željama a mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Za bilo koju prigodu imamo raznovrsan asortiman cvijeća na stanju i u izuzetno kratkom roku smo na adresi gdje želite da se isporuči cvijeće. Rođendan,Vjenčanje, 8.Mart dan žena ili Valentinovo dan zaljubljenih mi s smo tu.

Narudžbe cvijeća primamo iz cijelog svijeta a dostava je moguća isti dan.

iz naše ponude

odaberite najljepše za vaše najdraže

Ruže
Nešto nježno

Iz našog bogatog asortimana možete da odaberete uvijek nešto da Vama dragim osobama ukradete osmijeh. Zato smo tu,Vaša Cvjećara Sarajevo.

Za sreću

pošalji osmjeh

Najtraženiji buketi

ovo su buketi koje naši klijenti najčešće traže.veoma je bitan kontrast boja i oblik.crvena boja je u znaku ljubavi dok je bijela boja cvijeća znak elegancije ,a sa takvim odabirom zasigurno nema greške… 

Kvalitet cvijeća

Nama je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu. Stoga dajemo sve od sebe da naše cvijeće bude uvijek prvoklasno i svježe.

Uvijek najbolje

Sa kombinacijom najkvalitetnijeg cvijeća ,brze i profesionalne dostave na lokaciju po Vašoj želji zasigurno ste na pracoj adresi.

Povjerenje naših kupaca

zadovoljstvo je drage nam osobe učiniti sretnim

100%

Naše cvjećare u Sarajevu

Cvjećara Sarajevo Stari Grad vrši dostavu cvijeća u općini Stari Grad.Naše ljubazno osoblje aranžirat će nezaboravan buket i dostavit ga na adresu vama dragih osoba u najkraćem mogućem roku.
Cvjećara Sarajevo (Centar) je jedna od naših prvih cvjećara otvorenih u sarajevu.U našem širokom asortimanu raskošnih buketa sigurno ćete pronaći nešto za vas.Najbrža dostava cvijeća .
Cvjećara Novo Sarajevo poslovnica br.3 u Sarajveu svakako će se potruditi da vam uljepša dan.Najbrža dostava cvijeća u gradu i uvijek svježe cvijeće zasigurno će oprav Vaše povjerenje.

o našem gradu

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i njen najveći urbani, kulturni, ekonomski i prometni centar, glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine i sjedište Sarajevskog kantona

Kroz grad protiče rijeka Miljacka, a u neposrednoj blizini grada je i izvorište rijeke Bosne, sa popularnim izletištem Sarajlija, Vrelom Bosne. Oko grada su olimpijske planine: JahorinaBjelašnicaIgmanTreskavica i Trebević.

Istražite grad

Muzej i galerije
Turističke atrakcije
Cvjećara Sarajevo
Vijećnica
Restorani i hoteli
Trebevićka žičara
Not found