Kako naručiti buket

 

Kako naručiti cvijeće?
 

Internet

Dostavu cvijeća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cvijeće, izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, potom kliknite “Poruči” i dalje popunite obrazac za poručivanje. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cvijeće, vrijeme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cvijeća. 
Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na info@montenegro-flowers.com

E-mail

Možete takođe naručiti cvijeće emailom. Sve svoje zahtjeve dostavite na mail: info@montenegro-flowers.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama. 
 

Način plaćanja

Iz inostranstva

– kreditnom ili debitnom karticom 
 

Iz zemlje:

– na gore navedeni način
– na račun naše firme u bilo kojoj banci. 

Prihvatamo kartice: VisaEuroCardMasterCardAmerican ExpressDinersClub i mnoge druge. 

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Plaćanje platnim karticama je obezbedjeno po najnovijim standardima zaštite koja uključuju SSL enkripciju i 3D Secure kao protokole odobrene i podržane od strane svih vodećih provajdera platnih kartica.

 

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo cvijeće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate. 

Prilikom poručivanja navedite kada želite da cvijeće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.

 

Hvala vam na kupovini!

Odgovori

Not found